A bor minősége nagyrészt a szőlőültetvényben dől el, ha minden megtervezett lépést, a termőhely kiválasztásától a fajtahasználaton, az emberi tényezőkön, azaz az alkalmazott szőlőtermesztési és borászati technológián keresztül precízen végrehajtunk. A megtermelt szőlőben rejlő „potenciális borminőség” javítására csak kevés borászati technológiai lehetőségünk van. Azt is mondhatnánk, hogy a jó borral semmit nem kell tenni, de azt időben. A pontatlanul végrehajtott borászati technológia borhibákat, borbetegségeket okozhat. A szőlőben meglévő „potenciális borminőségnek” nem megfelelő borászati technológia alkalmazásával pedig elveszíthetjük azt a lehetőséget, amit a szőlővel kaptunk, annak ellenére, hogy jó minőségű, tiszta, egészséges bort készítettünk.
Az egri
Próbálja ki a Rubicon Online-t mindössze 200 Ft-ért, és olvassa a teljes cikket, hirdetések nélkül!
Előfizetőként korlátlan hozzáférést kap minden történelmi tartalmunkhoz:
- A legújabb Rubicon-lapszámok
- Több mint 370 korábbi lapszámunk tartalma
- Rubicon Online rovatok cikkei
- Hirdetésmentes olvasó felület
- Kedvenc cikkek elmentése, könyvjelzők
Az első hónap csak 200 Ft-ba kerül. Próbálja ki!
Már előfizetőnk? Ha már regisztrált a Rubicon Online-on, kattintson ide: BELÉPÉS. Ha még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kattintson ide: REGISZTRÁCIÓ.