rubicon

Hasfelmetsző Jack

Brutális gyilkosságok az East Enden
10 perc olvasás

Kedves Főnök!

Folyamatosan azt hallom, hogy a rendőrség letartóztatott, de úgy tűnik, egyelőre még nem találtak meg. Nevetnem kellett azon, milyen okosnak próbálják mutatni magukat, miközben arról beszélnek, hogy jó nyomon járnak. A Bőrkötényesről szóló marhaság nevetséges volt. Pikkelek a kurvákra, és nem fogom abbahagyni a vagdalásukat, hacsak el nem kapnak. Az utolsó munkám nagyszerű mestermű volt. Sikításra sem hagytam időt a nőnek. Hogy fognak most így elkapni? Imádom a munkámat, és újra akarom kezdeni. Hamarosan megint fog hallani rólam és a vicces kis játékaimról. Az utolsó munkám során egy gyömbérsörös üvegben megmentettem egy kicsit abból a sajátos vörös anyagból, hogy azzal írjak, de olyan sűrűvé alvadt, mint az enyv, úgyhogy nem tudom használni. De remélem, azért a piros tinta is megteszi, ha-ha. A következő alkalommal le kellene vágnom a hölgy füleit, és elküldeni a nyomozóknak, csak hogy kedveskedjek valamivel, nem gondolja? Tartsa vissza ezt a levelet, amíg dolgozom még egy kicsit, s csak azután tegye közzé. A késem olyan szép és éles, hogy mihelyst lehetőségem van rá, ismét munkához akarok látni. 
Sok szerencsét.
Maradok tisztelettel:  Hasfelmetsző Jack 

Ugye nem okoz gondot, hogy márkanevet választottam?
Utóirat: Nem kellett volna feladnom ezt a levelet a postán, mielőtt le nem mosom az összes piros tintát a kezeimről. A francba, még sincs szerencsém. Most azt mondják, hogy doktor vagyok. Ha-ha.

1888.

Próbálja ki a Rubicon Online-t mindössze 200 Ft-ért, és olvassa a teljes cikket, hirdetések nélkül!

Előfizetőként korlátlan hozzáférést kap minden történelmi tartalmunkhoz:

  • A legújabb Rubicon-lapszámok
  • Több mint 370 korábbi lapszámunk tartalma
  • Rubicon Online rovatok cikkei
  • Hirdetésmentes olvasó felület
  • Kedvenc cikkek elmentése, könyvjelzők

Az első hónap csak 200 Ft-ba kerül. Próbálja ki!

Már előfizetőnk? Ha már regisztrált a Rubicon Online-on, kattintson ide: BELÉPÉS. Ha még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kattintson ide: REGISZTRÁCIÓ.